Elementi - Nolte Studio

Elementi

PREVIŠE SKLADIŠNOG PROSTORA? NEMOGUĆE.

Zahvaljujući širokom izboru osnovnih jedinica i fleksibilnim mogućnostima kombiniranja, svoju Nolte kuhinju možete jednostavno prilagoditi svojim individualnim potrebama za prostorom za pohranu. Asortiman, uključujući ladice za podnožje, kutna rješenja, sustave za odvajanje otpada i jedinice za kuhanje, osigurava da se svaki centimetar maksimalno iskoristi. Čak se i električni uređaji mogu integrirati u osnovne jedinice na bilo koji način.

SVAKI CENTIMETAR JE ISKORIŠTEN

Zidne jedinice pružaju veliku količinu dodatnog prostora za pohranu i mogu se čak integrirati sve do stropa. Zahvaljujući Matrixu 150, moguće je čak i pohraniti tanjure za tjesteninu u zidne jedinice duboke 350 mm. A ako više volite imati sve na otvorenom, onda su izložbene jedinice sa staklenim pločama savršen izbor umjesto jedinica sa zatvorenim prednjim stranama.

VISOKE JEDINICE SAVRŠENO ISKORIŠTENE

Klasična ostava ne samo da nudi mnogo prostora za pohranu, već i posebno jasan pregled i jednostavan pristup s obje strane. Ovo je, međutim, samo jedan od mnogih načina korištenja visokih jedinica u vašoj kuhinji Nolte. Na primjer, možete integrirati električne uređaje na ergonomskim radnim visinama ili skrivena vrata koja skrivaju vaše radne alate samo jednim pokretom ruke.

PRIVLAČE POGLEDE: OTVORENE POLICE

Otvorene police mogu se fleksibilno integrirati u kuhinju, olabaviti izgled i stvoriti skladan prijelaz u dnevni boravak. Dodajte završne detalje kako vas raspoloženje ponese – vaši omiljeni komadi ovdje su prikazani u svom najboljem izdanju.