Nolte NEO - Nolte Studio
NEOLODGE

TALIJANSKA ESTETIKA

Osjećajte se dobro u ekskluzivnom stilu. Fronta neoLODGE odiše talijanskom estetikom na način koji nema premca. Kombinacija elegantnih linija s otmjenim bojama i materijalima nadopunjena je inteligentnim rješenjima detalja kao što su bočne pećnice ili elegantni zasloni u manganskoj bronci.

MATRIXART ONE

MatrixArt ONE je kuhinja bez ručki usmjerena na dizajn: samo jedan profil obruba ručke ispod radne ploče – koji, naravno, može biti i osvijetljen, stvara posebno uredan i grafički izgled. Najgornja prednja strana se otvara pomoću profila obruba ručke, a one ispod uz pomoć funkcije otvaranja PUSH-TO-OPEN.

NEOLODGE FRONTA

Čiste linije prepune karaktera – neoLODGE od crnog hrastovog furnira s utorima donosi estetsku privlačnost svakom prostoru.

HIGHLIGHTS

neoLODGE fronta od crnog hrasta, s utorima| MatrixArt ONE s osvijetljenim rubom ručke | Soft Lack fronta u magma mat boji

NEOLEAF / NEOPURE

NOVI PURIZAM

Pročišćeni izgled kao oličenje elegancije. Rasvjeta za sjene postavljena posvuda, tvori okvir oko visokokvalitetnog neoLEAF-a u noce marone boji, stvarajući sliku koja jednostavno očarava. S druge strane, dvije visoke jedinice s neoPURE frontom u metalnoj bronci izdižu se iznad kuhinjskog bloka kao vrhovi planinskog lanca, nadopunjujući nepatvorenu estetsku privlačnost ove kuhinje.

MATRIXZERO

MatrixZERO savršeno nadopunjuje novo otkrivanje sjene. U kombinaciji s neoBOX-om, PUSH-TO-OPEN mehanizmom za ladice i izvlačne elemente daje vam još jednu mogućnost za dizajn vaše kuhinje bez ručki.

OTKRIVANJE SJENE

Novo, grafički, drugačije – 12 mm sjena između prednje i bočne ploče stvara potpuno novu konturu koja svakoj kuhinji dodaje stilski dizajnerski element.

HIGHLIGHTS

neoPURE fronta u metalnoj bronci | neoLEAF fronta u noce marone | Sjena postavljena posvuda | MatrixZERO

NEOMIRROR

UPRIZOREN UMJETNIČKIM TALENTOM

Toliko neupadljiv da ga jedva možete vidjeti, a opet toliko uočljiv da ne možete skrenuti pogled – ovaj kuhinjski ansambl pravo je remek-djelo koje je savršeno uklopljeno u prostor i savršen primjer male kuhinje sa svim mogućnostima velike. Poseban naglasak je fronta neoMIRROR koja odražava ekstravagantni dizajn kuhinje, replicirajući ga s umjetničkom kompetentnošću.

NEOMIRROR S OGLEDALOM

Dizajnerska fronta neoMIRROR umjetnički postavlja scenu za svaku kuhinju. Zrcalna prednja strana je nešto što je zaista izuzetno. Cijelom prostoru daje novu dimenziju, a istovremeno ga čini atraktivnom žarišnom točkom. Odgovarajuća zrcalna fronta dodaje prostor kuhinji i nadopunjuje cijelu kompoziciju.

DIZAJNERSKE RUČKE

Iznad svega, nolteneo je sinonim za mnoge načine individualizacije kuhinje. Za to su karakteristični ekskluzivni nolteneo proizvodi kao što su velike, polukružne ručke koje, iako su diskretno nenaglašene u ovoj kuhinji, čine ju stilski privlačnom.

HIGHLIGHTS

neoMIRROR dizajnerska fronta | Zaštitna obloga sa zrcalnim staklom | Dizajnerska ručka u crnoj mat boji | Plus fronta u crnoj mat boji

NEO SAND ASH

SKANDINAVSKI RAJ

Dizajnirano s dojmom otvorenosti, ovo je mjesto gdje se bijela susreće sa svijetlim drvetom u obliku fronte neoLEAF u boji pješčanog pepela. Nijedna kuhinja nije više skandinavska od ove. Integrirana s purističkom finoćom, domaća kompozicija s ugrađenom klupom koja naglašava štih ove kuhinje.

NEOLEAF FRONTA

Autentična reprodukcija drva neoLEAF-a u pješčanom pepelu donosi prirodan dojam svakoj kuhinji! Autentične zrnatosti i teksture, prednja strana stvara ugodnu atmosferu u svakoj kuhinji.

DIZAJNERSKE RUČKE

Elegantna, ukrasna ručka dostupna je u bijeloj ili crnoj mat boji. U kuhinji koja je inače bez ručki, s neprekinutim frontama, ručka velike površine daje odvažan, privlačan stav.

HIGHLIGHTS

neoLEAF fronta u boji pješčanog pepela | Dizajnerska ručka u bijeloj mat | Soft Lack fronta u bijeloj mat boji

NEOLODGE NEOPURE NEOGRID

URBANA DŽUNGLA ZA LJUBITELJE ČISTOG STILA

Ulaskom na scenu s različitim materijalima, ova kuhinja izgleda kao da je smještena u urbano okruženje džungle s umjetničkim majstorstvom. Otvoren stil i odsustvo zidnih elemenata dočaravaju osjećaj slobode i prostranosti. U ovom scenariju, ne jedan nego nekoliko nolteneo dizajnerskih elemenata upada u oči. Prateći neoGRID visoke jedinice i neoLODGE loft stil, fronta neoPURE u metalno zlatnoj boji stvara topli kontrast, dok u isto vrijeme naglašava moderan izgled ove kuhinje kroz postolje otoka za kuhanje.

NEOGRID FRONTA

Fronta neoGRID doista je jedinstvena i predstavlja upečatljiv element dizajna. Ova inače puristička kuhinja koristi aluminijski okvir s ekspandiranim metalom u crnoj boji za izradu staklene vitrine, ne samo da je čini jednim od elemenata kuhinje, već i stilskim komadom namještaja.

BOČNA OBLOGA I NOSAČ ZA SOKL

Bočne obloge od istog materijala kao i fronta donose moderan zaokret u završnu obradu kraja niza ormara i za otoke, opcija koja je prije bila dostupna samo za MatrixArt kuhinju bez ručki. Na taj vam način NOLTENEO omogućuje stvaranje posebno kvalitetnog, a u isto vrijeme purističkog, savršeno uravnoteženog izgleda. Za sve NOLTENEO kuhinje dostupne su neprekinute bočne obloge u visini od 600, 750 i 900 mm. Još jedna posebna značajka je NOLTENEO nosač postolja od crnog aluminija koji čini da redovi ormarića i otoci lebde. Nosač postolja dostupan je u visini od 170 ili 300 mm.

HIGHLIGHTS

neoLODGE fronta od crnog hrasta, s utorima | neoPURE fronta u metalno zlatnoj boji | neoGRID dizajnerski prednji okviri od aluminija s crnim proširenim metalom | Otok za kuhanje s postoljem od crnog aluminija | neoPURE bočne obloge u metalnoj zlatnoj boji

NEOLODGE NEOMARBLE

SLIKOVITO OKRUŽENJE

Ova kuhinja donosi mediteranski stil života u vaš dom, pretvarajući svaki dan u odmor u sunčanom svijetu. Sa svojom užljebljenom teksturom, neoLODGE rustikalna hrastova fronta u prekrasnom je kontrastu sa šarenim izgledom neoMARBLE-a kako bi stvorila miran ambijent – ​​uprizorena s umjetničkom oštroumnošću, ova kuhinja može postati novi središnji dio vašeg doma.

ZIDNA JEDINICA

Zidne jedinice praktičan su način osiguravanja više prostora za pohranu u kuhinji. U ovoj kuhinjskoj cjelini izbačen je klasični raspored zidnih elemenata i poprima opušteniji izgled s otvorenim policama. Ali nije vrijedno pogledati samo izvana – ova kuhinja impresionira i iznutra: integrirana rasvjeta nije samo praktična, već stvara i toplo osvijetljen ambijent svaki put kada se otvore vrata. Visokokvalitetne podesive police od stakla propuštaju svjetlost i čine da cijeli ormarić zasja u prekrasnom sjaju. Štoviše, ormarić se može otvoriti pomoću električnog mehanizma PUSH-TO-OPEN.

NEOLODGE I NEOMARBLE FRONTE

neoLODGE: Ova neobična fronta od crne hrastovine osvaja svojim okomito poravnatim izgledom utora. Crni hrast je izuzetno svestran i može se staviti na sve, od kuhinjskog otoka do zidne jedinice. Njegova crno-smeđa boja čini ga suvremenim, ali modernim klasikom. neoMARB: Završne obrade u izgledu mramora ponovno su u modi već nekoliko godina. Mramor djeluje elegantno i sklon je korištenju za naglašavanje u kombinaciji s modernim materijalima. NeoMARBLE fronta može se posebno dobro kombinirati s tamnom radnom plohom i svakoj kuhinji daje nešto posebno.

HIGHLIGHTS

neoLODGE fronta od crnog hrasta, s utorima| neoMARBLE fronta na crnom mramoru

NEOSLATE

URBANA EKSTRAVAGANCIJA

Visoki stropovi, sobe preplavljene svjetlom, kitnjasti pokrov – šarm starog imanja susreće se s prirodnim kamenom ukrašenim urbanim stilom života. neoSLATE u crnom rosato škriljevcu daje hrabar izgled. U kombinaciji s okolnim elementima crvene boje, fronta od kamenog furnira pravi je privlačan pogled. Modularni dizajn s vratima za prikrivanje s jedne strane koji izgledaju kao da lebde na okviru postolja, otokom i blokom sudopera s druge strane.

NEOSLATE FRONTA

NeoSLATE fronta je jedinstvena kamena fronta s trodimenzionalnom površinom od škriljevca. Izgledajući prirodno, ova prednja strana dolazi s vrlo posebnom estetskom privlačnošću.

VIDLJIVE STRANE

Jedan aspekt koji nolteneo kuhinje čini tako posebnima je veliki izbor vidljivih stranica u mat laku, visokosjajnom laku i furniru na bilo kojoj odabranoj boji unutrašnjosti korpusa. Logika proširenih vidljivih stranica više vas ne veže samo za jednu boju za unutrašnjost trupa. One se mogu kombinirati s različitim frontama na bilo koji način kako bi se savršeno uskladile s odabranom frontom ili stvorile upečatljiv kontrast – u potpunosti prema vašem osobnom ukusu.

HIGHLIGHTS

neoSLATE fronta od crnog rozato škriljevca | Nosač postolja od crnog aluminija za redove jedinica ili otočna rješenja | Vidljive strane u bilo kojoj odabranoj završnoj obradi | neoSLATE bočne obloge od crnog rozato škriljevca | Soft Lack fronta u crvenoj boji

NEOLEAF

JEDNOSTAVNO PREKRASNO

Kuhinje sa svijetlim frontama popularne su kao i uvijek jer se dobro uklapaju u različite prostorne koncepte, diskretno su skromne i lako se nadopunjuju svim vrstama dizajnerskih elemenata. Ekskluzivni nolteneo proizvodi nude sveobuhvatan raspon mogućnosti planiranja za točno ona detaljna rješenja koja želite da vaša kuhinja iz snova ima.

MATRIXART ONE

U ovoj kuhinji MatrixArt ONE obrubni profil ručke čini lijep kontrast s klasičnom bijelom mat frontom i bijelom radnom pločom u izgledu kamena. Osobito u večernjim satima, profil obruba ručke s integriranim osvjetljenjem može biti nevjerojatno privlačan za oči i dodati dobru mjeru topline kuhinjama svjetlijih boja.

UNUTARNJA ORGANIZACIJA

NOLTENEO vam nudi širok raspon mogućnosti praktičnih rješenja za organizaciju interijera koja će savršeno pristajati vašoj kuhinji. Od lonca do posuđa, od pribora za jelo do razvrstavanja otpada – ne samo da su ladice i izvlačni dijelovi savršeno organizirani s NOLTENEO-m, već se mogu opskrbiti i bočnim osvjetljenjem. Postavljena s desne i lijeve strane okvira ladice, LED rasvjetna traka dočarava atmosferu i pokazuje gdje se što nalazi kada se ladica otvori. Sustav se automatski isključuje prilikom zatvaranja, što znači da se punjiva baterija (uključena) treba napuniti tek nakon otprilike 450 – 700 ciklusa otvaranja.

HIGHLIGHTS

neoLEAF fronta u boji pješčanog pepela | MatrixArt ONE | MatrixArt ONE s PUSH-TO-OPEN za izvlačne elemente| Soft Lack fronta u bijeloj mat boji