Organizacija - Nolte Studio

Organizacija

SVE U SAVRŠENOM REDU

Materijali visoke kvalitete, izvrstan dizajn – prvi dojam je bitan. To se također odnosi i na vašu novu kuhinju. Međutim, “unutarnje vrijednosti” su također važne. Svatko tko provodi puno vremena kuhajući treba dobro osmišljen koncept organizacije interijera kako bi za sve bilo mjesta, a svaki centimetar bio maksimalno iskorišten. Inspirirajte se velikim izborom opcija koje je omogućio koncept organizacije interijera Nolte Küchen.

PLASTIKA ILI PRAVO DRVO?

Izbor je na vama: Nolte Küchen nudi široku paletu rješenja za unutarnju organizaciju vaših ladica i izvlaka – od osnovne opreme od plastike do elegantnih verzija od pravog drva u hrastovini i crnom jasenu – ovisno o vašem budžetu.

SETOVI ZA LADICE I IZVLAKE

Volite li jednostavno i nekomplicirano? Sa setovima za ladice i izvlačne elemente imate dobru osnovu za unutarnju organizaciju koju možete nadograđivati ​​i prilagođavati kako god želite.

SAMI SLAŽETE UNUTARNJE ELEMENTE

Organizirajte unutrašnjost svojih ladica i elemenata na izvlačenje baš onako kako vam je potrebno. Odaberite iz široke ponude pojedinačnih komada i kombinirajte elemente unutarnje organizacije na način koji savršeno odgovara vašim potrebama.