Pogodnosti_staro - Nolte Studio

Božićna akcija

Dajemo sve od sebe kako biste se Vi osjećali udobnije u svom domu.
I uživamo u tome!

Božićna akcija

Vrijeme je za novu kuhinju, a mi Vas častimo odličnom Božićnom akcijom na sve Nolte kuhinje! Akcija traje od 1.12. do 31.12.2022., stoga požurite i rezervirajte svoj termin za planiranje kuhinje na vrijeme.

Želite da Vam besplatno isplaniramo kuhinju?

Rezervirajte termin

6 razloga zašto odabrati nolte kuhinje

1

NJEMAČKA KVALITETA

Naše kuhinje Nolte proizvode se u proizvodnom pogonu veličine oko 100.000 m² u Löhneu i Melleu. Kupci diljem svijeta vrlo ozbiljno shvaćaju naše obećanje o kvaliteti – ``Proizvedeno u Njemačkoj`` dio je našeg globalnog uspjeha.

2

visokokvalitetni materijali

U izradi naših kuhinja koristimo vrhunske materijale. Digitalizirane sekvence osiguravaju najveću preciznost tijekom proizvodnje, koju također nadzire član osoblja. Završni dodir daje se ručno – za maksimalnu kvalitetu proizvoda.

3

Odlična vrijednost za novac

Ukus nikada nije stvar budžeta. Sve naše Nolte kuhinje mogu se planirati i kombinirati pojedinačno – bez obzira na veličinu vašeg doma i budžet.

4

velik izbor modela i materijala

Raspon od trideset fronti, 191 varijanta boja fronti, 15 boja kućišta, 46 dekora radnih ploča i 81 ručka – imamo ogroman izbor stilova, boja, završnih obrada i materijala za vas tako da možete biti sigurni da ćete pronaći upravo ono što tražite.

5

Pouzdana usluga

Kompetentan savjet i pouzdan kontakt – svi maloprodajni partneri Nolte Küchena redovno se obučavaju od naših stručnjaka i bit će uz vas tijekom svih faza planiranja i implementacije.

6

Odgovornost prema okolišu

Kao uspješna njemačka tvrtka, svjesni smo goleme odgovornosti koju imamo za promicanje održivosti. Stoga svoje ekološke akcije temeljimo na dobro poznatim standardima.

NOLTE U BROJKAMA

0

BOJA FRONTI

0

DEKORA RADNIH PLOČA

0

MODEL RUČKICA

0

GODINA ISKUSTVA

Želite da Vam besplatno isplaniramo kuhinju?

Rezervirajte termin